Godkjenn

Ved å bruke denne nettsiden aksepterer du vår bruk av cookies.

Les mer om cookies

 

Bestill ditt digitale kontaktpunkt mot kunder og offentlige virksomheter!

Nå kan du effektivisere dine forretningsprosesser ved å utveksle digitale dokumenter med dine kunder og leverandører!

Tjenesten EVRY eC Access Point leveres i  samarbeid med Sparebanken Øst og formidler EHF mellom virksomheter som er tilknyttet den såkalte aksesspunkt-infrastrukturen, som benyttes av statlige og private fakturamottakere. EVRY er Nordens største møteplass for elektronisk samhandling mellom virksomheter. Våre formidlingstjenester har svært høy stabilitet og overvåkes døgnet rundt hele året.

Kom i gang!

  • Last ned, fyll ut og signer standard bestillingsskjema/avtale for ett foretak Her (DOCX)
  • Dersom du ønsker å etablere en avtale for flere foretak, last ned, fyll ut og signer bestillingskjema multibedrift/avtale
    her (docx)
  • Signert skjema skannes og sendes til edi-order@evry.com

Du vil motta brukernavn og passord til tjenesten innen få virkedager. Du mottar også e-post med bekreftelse av oppsett og teknisk informasjon som du trenger for å ta i bruk tjenesten.Teknisk informasjon finner du også her: Teknisk dokumentasjon (pdf).

Spesialtilpasning for dine behov
Dersom din virksomhet er tilknyttet markeder med egne standarder eller hvor kunde og leverandør opererer internasjonalt, tilbyr EVRY fleksibel formatkonvertering med bred støtte for ulike kommunikasjonsprotokoller. Aksesspunkt-tjenesten kan enkelt utvides med funksjonalitet for kommunikasjon av dokumenter til aktører som ikke er tilknyttet PEPPOL aksesspunktinfrastruktur. 

Sparebanken_Oest_logo.png
EVRY_logo_RGB_D.jpg
peppol-access-point-rgb.png

Har du spørsmål eller ønskere en nærmere prat? Ta kontakt!