Hyväksy

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön

Lue lisää evästeistä

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

EVRY Finland Oy

Y-tunnus: 1819196-8

Äyritie 12 B 01510 Vantaa 

p. 020 754 4200

Sekä tytäryhtiöt EVRY Business Solutions Oy, y-tunnus 0982327-3, ja EVRY Jydacom Oy, y-tunnus 0398400-9.

  

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö

Nimi: Staffan Eriksson

Postiosoite: Äyritie 12 B, 01510 Vantaa

Puhelin: 020 754 4200

Sähköposti: infosuomi@evry.com

 

3. Rekisteriasiat

EVRY Finland Oy vastaa viimeistään seitsemän arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.

 

4. Rekisterin nimi

EVRY Finland Oy:n sekä tytäryhtiöiden markkinointi- ja asiakasrekisterit.

 

5. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen ja tiedottaminen, asiakkaan ja EVRY Finland Oy:n ja/tai tytäryhtiöiden oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, EVRY Finland Oy:n sekä tytäryhtiöiden ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella EVRY Finland Oy:n tai tytäryhtiöiden viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle. 

 

6. Rekisterin tietosisältö

- Nimi

- Sähköpostiosoite

- Matka- ja/tai muu puhelinnumero

- Organisaatio ja asema

- Organisaation osoitetiedot

 

7. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan EVRY Finland Oy:n sekä tytäryhtiöiden asiakastietojärjestelmistä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä sekä Intellian tietokannasta.

 

8. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta rekisteröityjen henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

 

9. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa rekisteröidyn vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

 

10. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. EVRY Finland Oy:n sekä sen tytäryhtiöiden tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisterit sijaitsevat, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

 

11. Tarkastus- ja oikaisuoikeus sekä kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa häntä koskevat rekisteriin tallennetut tiedot. Tarkastusoikeutta koskevat yhteydenotot tulee tehdä kirjallisina ja allekirjoitettuina kohdassa 2. mainittuun osoitteeseen. Jos rekisteröidyissä tiedoissa on virheitä, rekisteröity voi esittää kohdassa 2. mainitulle rekisteriasioista vastaavalle henkilölle virheen korjaamista koskevan pyynnön. Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa ja muuta markkinointia varten.